Обращение Green Group к ВСУ

Обращение Green Group к ВСУ

В сети обнародованы секретные документы, перехваченные хакерами на Украине. Обращение Green Group к ВСУ, перехваченное хакерами, подтверждает поставку оружия на Украину.

Обращение Green Group к ВСУ

Ниже вы можете прочесть оригинал обращения Green Group к ВСУ.  Если быть точнее, то к генерал-полковнику Муженку В. М. Текст обращения Green Group приведён на украинском языке.

Обращение Green Group к ВСУ

Шановний пане генерал-полковнику!

Як ви знаєте, США ведуть консультації зі своїми партнерами по НАТО про надання українській стороні летальної зброї. Повне взаєморозуміння з цього питання ще не досягнуто. В той самий час, як мені стало відомо від моїх друзів в державному департаменті і Пентагоні, тиск з цього питання з боку мого уряду на європейські держави наростатиме. За моєю інформацією, на нещодавніх консультаціях в МЗС Франції, представники державного департаменту наполягали на швидкому наданні української армії протитанкових засобів і важких озброєнь.

Сполучені Штати вважають, що постачання летальної зброї ВСУ зупинить просування сепаратистів углиб України і не дозволить їм вийти на адміністративний кордон Донецької і Луганської областей. Окрім цього, керівництво моєї країни сподівається, що використання сучасної зброї українською стороною неминуче приведе до росту втрат серед російських добровольців, що знаходяться в лавах терористів. Неможливість приховати ці втрати сприятиме наростанню напруженості у російському суспільстві і виникненню антивоєнного руху, здібного організувати масові акції протесту проти дійсної влади у Росії.

Незважаючи на те, що французький МЗС завжди підтримує ініціативи Білого дому, не увесь уряд Франції в захваті від наших ідей. Президент Ф.Олланд не готовий до радикальних кроків на українському напрямі. Одним з його «аргументів» проти постачань бойової зброї ВСУ є те, що воно складне у зверненні і його застосуванню потрібно спеціально навчатися.

В зв’язку з цим, у державному департаменті запропонували блискучу ідею! Нова зброя буде передаватися “добровольцям ВСУ” – тобто фахівцям західних приватних військових компаній, які ретельно розбираються в цій техніці і озброєнні! Як Ви розумієте, пан генерал-полковник, компанія “Грін Груп” у будь-який момент готова забезпечити ВСУ потрібною кількістю таких добровольців!

Мій уряд вважає, що Франція, в крайньому випадку, могла б хоча б фінансово допомогти справі постачань зброї. При цьому гроші можна переводити безпосередньо з рахунків МЗС Франції на рахунки державного департаменту, щоб закрити мету використання фінансових коштів.

Шановний пан генерал-полковник! Якщо Ви зможете знайти час, прошу прийняти мого «офіцера з особливих доручень», який зможе детально розповісти про наші пропозиції щодо використання фахівців «Грін Груп» в якості операторів новітніх зразків летальної бойової техніки і озброєнь.

З повагою
Гpeг Холмс
Виконавчий директор компанії «Грін Груп»
16 лютого 2015 року

Обращение Green Group к ВСУ

В обращении Green Group говорится

Гpeг Холмс, в этом обращении Green Group к генералу ВСУ, пишет, что США с радостью начнут поставку летального оружия на Украину, а также своих специалистов. Специалисты будут работать под видом “украинцев-добровольцев”.  Так же руководство США надеется, что использование летального оружия на территории Украины против русских наёмников на Донбассе приведёт к их массовой гибели, что неминуемо отразится на волнениях в русском обществе.

ЧИТАЙТЕ СКОРЕЕ!  Выборы в Эстонии

Скриншоты этого и других перехваченных документов от Green Group к ВС Украины можно посмотреть на сайте www.cyber-berkut.org.

Читайте также:

Добавить комментарий

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.