Выборы в ДНР и ЛНР. Комментарий СБУ

выборы

Сегодня, 2 ноября состоялись выборы глав самопровозглашённых республик Донецка и Луганска. Ниже мы приводим комментарий по поводу происходящего от СБУ. Отметим, Служба Безопасности Украины не признаёт лигитимность находящихся там наблюдателей. Оригинал документа находится на сайте СБУ.

Сьогоднішні події в терористичних ДНР і ЛНР є актом насильства над українськими громадянами і не мають нічого спільного з виборами.
Служба безпеки та Міністерство внутрішніх справ України кваліфікують все, що відбувається сьогодні на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей, як масштабний злочин проти українських громадян, і документують масові факти терору, залякування, шантажу, підкупу, примусових робіт та викрадення людей.
В рамках відкритого сьогодні вранці кримінального провадження СБУ та МВС документуть десятки злочинів, які полягають у обстрілах мирних жителів, що не припиняються, диверсіях (м.Маріуполь), цинічного тиску зброєю і артилерією на громадян (м.Сніжне), підкупу і шантажу (м.Донецьк).
Відбувається цинічне примушування та заманювання громадян до “людоловок”, а інакше не назвеш місця для псевдо-голосування. Тут людям за безцінь пропонують продукти харчування, овочі і фрукти, завезені Російською Федерацією з т.зв. гуманітарним конвоєм, є організованим злочинцями цинічним фарсом для того, щоб зібрати базу даних про людей і відсортувати їх за злочинними потребами ДНР і ЛНР.
Громадяни призовного віку, наприклад, бачаться бойовиками і їхніми московськими господарями як гарматне м’ясо для боротьби проти України і як поповнення складу Збройних Сил Російської Федерації. Про це свідчать повістки про призов, які пропонуються Вашій увазі.
Старших громадян, яких залякали і примусили прийти під дулами автоматів, підкуповують одноразовою передачею їм дешевих продуктів, комуністичною музикою і гаслами, які лунають з динаміків “людоловок”.
Здорових чоловіків середнього віку буде використано на примусових роботах – рити траншеї і будувати укріплення.
І все це відбувається під прикриттям іноземних псевдо-спостерігачів, які уже, або будуть оголошені персонами non grata на території України. Їхню діяльність ми трактуємо як злочинну підтримку бойовиків-терористів. Вони стали спільниками бандитів.
Служба безпеки України ще раз закликає українських громадян утриматися від участі в цьому шабаші і не зробити помилкового кроку, який перекреслить ваше майбутнє і майбутнє ваших дітей.

 

ЧИТАЙТЕ СКОРЕЕ!  Мобилизация школьников в ДНР и ЛНР


>>> Перевод текста.

Читайте также:

комментария 4

  1. Ольга Голуб:

    Эта информационная война замучила уже всех, а так хочется узнать, что именно происходит на востоке страны, ведь там живут люди и страшно даже подумать, в каком состоянии они находятся.

  2. Вероника Арбузова:

    Моя подруга живёт в Волновахе. Страшные вещи рассказывает о нациках. Ждут не дождутся когда же ополчение этих уродов выбьет из городка.

  3. Наталья Русева:

    Вот как по мне, так отделили бы их скорее, только, что бы дальше на Украину ни ногой. Жаль только жителей Донбасса. Ведь ни в одной “банановой” республике (Абхазия, Осетия и т.д.) благоденствия не наступило.

  1. 04/11/2014

    […] Выборы в ДНР и ЛНР. Комментарий СБУ […]

Добавить комментарий

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.